Problemen met de weergave? Bekijk hier de webversie.

Zilveren kruis en Dokter&Diagnostiek

Zilveren Kruis stuurt patiënten een brief waarin ze de suggestie wekken dat patiënten een deel van de kosten zelf zouden moeten betalen. Dit is geen correcte informatie.
 
Krijgt u hierover vragen van uw patiënten dan kunt u (of uw assistente) het volgende antwoorden:
 
“Ondanks het feit dat er geen contract is, mag u wel gewoon bij ons in de praktijk komen prikken. Het wordt voor u als patiënt waarschijnlijk goedkoper (25%). Wij garanderen dat u nooit zelf hoeft bij te betalen.”

Via de button vindt u een brief om in uw praktijk op te hangen.

Inloggen patiëntenportaal DVU

Gisteravond tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is er gevraagd hoe een patiënt zelf in het patiëntenportaal van DVU zijn/haar labuitslagen kan bekijken. Klik op de button voor de instructie.

Wijziging pathologielaboratorium

Per 31 januari stappen we over van de PAMM naar LabPON. Op deze manier wil Dokter&Diagnostiek de doorlooptijd van de uitslagen optimaliseren.

Bij lees meer vindt u informatie over de praktisch zaken en over LabPON.

Training echografie, schrijf u in! 

Binnenkort start er een groep huisartsen met de opleiding echografie in Almere. Voor deze groep zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Tot eind deze week kunt u zich inschrijven voor de training van 5 februari. Ook kunt u zich inschrijven voor andere data. Schikken deze data niet, dan horen we dat ook graag. Voor deze opleiding werken we samen met NEAc en Siemens. Negentien enthousiaste huisartsen hebben vorig jaar met succes de opleiding echografie afgerond.

U kunt zich inschrijven voor onderstaande trainingsdata.

Dag

Datum

Zaterdag

5 februari

Vrijdag & zaterdag

18 & 19 maart

Vrijdag & zaterdag

1 & 2 april

Aanpassing inloggen website Dokter&Diagnostiek

Sinds kort kunt u op de aangepaste manier inloggen op de website van Dokter&Diagnostiek. U kunt gebruik maken van dezelfde inloggegevens. Indien u de oude websitelink heeft opgeslagen, kunt u ook daar nog gebruik van maken. U wordt dan automatisch omgeleid naar de nieuwe inlogomgeving.
 
Via onderstaande link kunt u inloggen en daarnaast alle recente infobulletins terugvinden. Deze vindt u onderaan de pagina.  

Uw feedback is waardevol 

Om u nog beter van dienst te zijn vragen wij u ons feedback te geven over onze informatiedeling. 

Wat vindt u van deze mail? 
Klik op de duimpjes om uw feedback te geven: 

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met het team Dokter&Diagnostiek
Klik hier om je af te melden voor onze nieuwsbrief.